Onsdagsprogram i Valle Radio 20130911

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk

Onsdagsprogram i Valle Radio 20130911 er sida til programmet i Valle Radio onsdag 11. september 2013. Ansvarleg var Harald Haugland, teknikar var Kåre Rike og telefonvakter frå klokka 20.30 var Ingebjørg Helle Haugen og Torbjørg Hoftuft.

Pressemelding[rediger]

Valresultat og villmarksliv i Valle Radio

Onsdag 11. september startar sendingane i Valle Radio att etter sommarferien. Programleiar Harald Haugland opplyser til Setesdølen at han vil ha eit skråblikk på valresultatet i Aktuell time frå klokka 18 og har fått løfte frå Kjell Ingolf Ropstad om å vere med på telefonen. Om meiningsmålingane slår til, blir det ein jubelprat anten Kjell Ingolf har fått plass på Stortinget fire nye år eller ikkje, for han har vore klar på at han vonar det blir borgarleg fleirtal. Om han ikkje bergar plassen sin, kan han vel få nye utfordringar i regjeringskontora.

Erling Sagneskar har også hatt nye utfordringar. Etter at han gjekk på ski over Grønland for ei tid tilbake, har han i sommar vore seks veker i Canadas villmark. Han var på leiting etter buplassen Helge Ingstad hadde då han overvintra på tundraen, den han fortalde om i boka Pelsjegerliv. Erling kjem i studio klokka 20 for å fortelje frå turen.

Sendingane i Valle Radio startar med ordinær tysdagssending 10. september klokka 18. Dei kan ein få inn i heile Setesdal no, for radioen sender over sendarane til Radio Evje så vel som over sendarane i Øvre Setesdal. I tillegg kan ein finne sendingane streama på Internett.

Program[rediger]

18.00 Aktuell time[rediger]

19.00 Tankar frå Bibelen[rediger]

19.30 Kommunen informerer.[rediger]

20.00 Haralds time[rediger]

21.00 Opi sending[rediger]

Eksterne lenker[rediger]