Kåre Gunnar Fløystad

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Kåre Gunnar FløystadSymbol unrelated.svg
Født: 15. januar 1988 (34 år)

Kåre Gunnar Fløystad (født 15. januar 1988) er fra Austre Moland i Arendal. Fløystad har en mastergrad fra 2013 i Fornybar Energi ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap i Ås. Fra november 2013 er han politisk rådgiver for Zero, miljøstiftelsen som jobber for å fremme en overgang fra fossile produkter til fornybart, grønt karbon.

Han er gruppeleder for Senterpartiet i Aust-Agder fylkesting og Senterpartiets kandidat til Stortinget ved valget i 2013. Det er hans andre periode i Aust-Agder fylkesting. Han sitter i fylkesutvalget. Han er årsmøteordfører i Aust-Agder 4H og medlem av Senterpartiungdommens sentralstyre. Han har også sittet i landbruksutvalget til Senterpartiet.

Da han var 15 år, i 2003, tok han opp narkotikaproblematikken i ungdomsskolen på fylkesårsmøtet til Senterpartiet. Det førte til at han måtte ha politibeskyttelse. Han er sønn av Erik Fløystad og odelsgutt til familiens gård i Austre Moland, og når han ikke er opptatt med politikk, jobber han sammen med sin far på gården.

Kilder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]