Hallstein Kvamme Homdrum

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Hallstein Kvamme HomdrumSymbol unrelated.svg
Hallstein Kvamme Homdrum.jpg
Født: 4. september 1967 (51 år)

Hallstein Kvamme Homdrum (født 4. september 1967 i Vegusdal) bor i Grendi og er enhetsleder pleie og omsorg i Evje og Hornnes kommune. Han bodde på bruket NygardMyklebostad i Vegusdal til han var 7 år, da flyttet familien til Byglandsfjord. Han gikk på Hornnes gymnas og Risøy folkehøgskole før han begynte på Arendal sykepleiehøgskole og utdannet seg til sykepleier. Han har også studert på Høgskolen i Agder. I 1992 begynte han som sykepleier i Froland kommune, men året etter fikk han jobb i Evje og Hornnes kommune og i 2001 ble han enhetsleder på Evjeheimen i pleie- og omsorgsetaten i kommunen.

I 2007 ble han med på Bygland Bygdeliste og fikk plass i Bygland kommunestyre. Ved kommunevalget 2011 ble han gjenvalgt. Det samme skjedde i 2015.

Utenom jobb og politikk er Hallstein Kvamme Homdrum opptatt av veterankjøretøyer og historien rundt disse. Han eier selv en Messerschmitt microbil med fire hjul, antakelig den eneste av sitt slag i Norge. Fredag 2. juni-søndag 4. juni 2017 arrangerte han tidenes første microbiltreff i Hannåsleiren i Hornnes.

Hallstein er gift med Katrine Homdrum. Foreldrene hans er Jakob Kvamme Homdrum (f. 1934, d. 2010) og Agnes Oline Homdrum (født Omnes, 1933). Hallstein hadde en søster, Aina Homdrum, som døde i 2011 etter sykdom.

Kilder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]