KW-Bygg

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
KW-Bygg sine lokaler i Hornnes.

KW-Bygg er et entreprenør- og byggefirma med hovedkontor i Hornnes i Evje og Hornnes kommune. Firmaet ble etablert i Evje i 2001 av Egil Klungeland og Sigurd Wiberg. Wiberg har senere trukket seg ut av bedriften. I dag er den eid av aksjeselskapet KW-Holding, der Egil Klungeland og Frank Åsland er aksjonærer med 50 % hver av av aksjene. Klungeland er daglig leder og Åsland er styreleder i KW-Bygg.

Siden oppstarten har bedriften fått et stort kundenettverk og leverer byggetjenester i hele Setesdal. KW-Bygg har de fleste oppdrag i Evje og omegn, men tar også på seg oppdrag andre steder i Agderfylkene. Kontoret har vært på Evjemoen den siste tiden, men bedriften flyttet høsten 2014 til industriområdet på Kjetså der Indre Agder Transport nå holder til (tidligere Arsenalet og Trebyggeriet). Bedriften har også hatt et kontor og verksted i Verksvegen 12 på Verksmoen i Evje. Men dette lokalet er nå solgt videre til andre.

KW-Bygg utfører alle typer snekker/tømrer-oppdrag innenfor nybygg, tilbygg, rehabilitering og restaurering. Firmaet har også et blikkenslagerverksted og leverer takrenner, snøfangere, pipehatter, luftelyrer, gradrenner, dørbeslag og ellers spesialbeslag etter kundens ønsker.

KW-Bygg har 13 ansatte i selve byggevirksomheten, og i tillegg to ansatte i salgsavdelingen KW-Bolig. Firmaets ansatte har lang erfaring innenfor snekker- og tømrertjenester.

Kilder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]