Setpro

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Hovedkontoret til Setpro på Verksmoen i Evje.

Setpro er en attføringsbedrift (aksjeselskap) eid av kommunene Iveland, Evje og Hornnes, Bygland, Valle og Bykle. Bedriften er lokalisert i MalmvegenVerksmoen i Evje og Hornnes kommune, med underavdeling i Valle. Fra 2017 er fire yrkesrettledere også plassert i egne kontorer i det tidligere lensmannskontoret i Evje sentrum. Jan Gunnar Østerhus er daglig leder. Anne Sofie Opsahl Hornnes er styrets leder.

Selskapet ble etablert i 1990, den gang som et produksjonsverksted. Frem til 1999 var bedriften et rent produksjonsverksted som skulle gi tilbud til uførepensjonister. I 1999 fikk bedriften arbeidsmarkedstiltaket APS (arbeidspraksis i skjermet virksomhet). Tiltaket skal drive kartlegging og avklaring av yrkeshemmede. Tiltaket gjennomføres etter de til enhver tid gjeldende kravspesifikasjoner som gjelder for tiltaket. Fra 1. januar 2006 fikk bedriften base for Arbeid med Bistand, dvs. to tilretteleggere som skal skaffe og opprettholde et arbeidsforhold for yrkeshemmede.

Setpro tilbyr følgende leveranser til NAV:

  • Varig tilrettelagt arbeid.
  • Kartlegging- og avklaringstjenester.
  • Arbeidspraksis i skjermet tiltak.
  • Base for arbeid med bistand.
  • Helse- og rehabiliteringstjenester - oppfølging av sykemeldte innenfor tjenestene avklaring, arbeidsrettet rehabilitering og oppfølging.

Bedriften har til enhver tid ute mellom 25 og 30 personer på arbeidsutprøving i det lokale næringslivet.

Kilder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]