Setesdalswiki:Såpekasse/Arkiv 2010

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
< Setesdalswiki:Såpekasse
Hopp til: navigasjon, søk

Arkivert fra Såpekassen. --Helland (diskusjon) 5. sep. 2014 kl. 21:22 (CEST)

Ett år

Vi har nå hatt setesdalswiki i ett år. Det er et år siden vi startet etter SetesdalskonferansenHovden. Det har ikke blitt mange brukere som har registrert seg for å skrive. Vi åpner derfor for at man kan bidra uten å være innlogget. Det håper jeg vil skje i løpet av dagen. Om flere da vil bidra, er det positivt. Om vi får mer hærverk, får vi eventuelt lukke wikien igjen, men det håper vi ikke vil skje. --Harald Haugland 27. apr 2010 kl. 14:18 (UTC)

Captcha

Jeg har nå installert en Captcha-utvidelse som burde hindre ny vandalisme. Alle uregistrerte endringer må bekreftes med en kode. --Helland 16. jun 2010 kl. 19:04 (UTC)

Takk, det var godt, for nærmere seksti nye artikler med dritt var ikke hyggelig. Takk til Siri J som ryddet og fjernet dritten. --Harald Haugland 16. jun 2010 kl. 20:31 (UTC)
Det var synd det trengtes, men moro å jobbe sammen med dere :) Siri J 28. jun 2010 kl. 00:25 (UTC)

Idedugnad

Det planlegges en idedugnad torsdag 20. januar 2011 for å se om man kan komme videre i arbeidet med å utvikle Setesdalswiki til et godt og omfattende leksikon for Setesdal. Planen er å begynne med lunsj klokka 11.30 og så fortsette til klokka 15.00 med informasjon og idedugnad. Meld deg på til Signe Sollien Haugå i Setesdal Regionråd eller skriv her at du vil være med. --Harald Haugland 16. des 2010 kl. 14:23 (CET)

Så har idedugnaden vore. Vi var 10 personar og etter kvart som vi snakka saman, kom det mange innspel og kommentarar. Etter at Signe hadde ønskt velkommen, fekk eg ordet og sette setesdalswiki inn i samanhengen både med Setesdalskonferansen 2009 og med tiårsjubileet til Wikipedia. Helge var med og synte sider etter kvart som eg presenterte det eg hadde planlagt innanfor informasjon om næringsliv, kultur, politikk, historie og geografi. Deretter var det tid for spørsmål og kommentarar. Deltakarane meinte at vi burde få ein artikkel i Setesdølen og gjerne i ei sending til heile dalen i Valle Radio, slik at fleire kunne verte kjende med nettstaden. Deretter burde ein ha informasjon og kurs i alle kommunane. Setesdalsmuseet ved Leonhard og Anna Stella ville gjerne at kurset i Valle vart lagt der, elles burde det vere råd å samarbeide med biblioteka. Det var mest naturleg at eg heldt desse informasjonsmøta og så kunne ein prøve å kome vidare med ein ny idedugnad når desse hadde vore. --Harald Haugland 23. jan 2011 kl. 23:06 (CET)