Frode Verpe

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Frode VerpeSymbol unrelated.svg
Født: 16. august 1975 (43 år)

Frode Andreas Verpe (født 16. august 1975) er fra Skien i Telemark. Han bor på Dale i Valle sammen med kona Margit Dale og deres tre barn; Tora, Paal Brage og Una Bergljot.

Han er utdannet sykepleier og har videreutdanning innen Organisasjon og ledelse og Helse i plan. Fra høsten 2011 var han ansatt som prosjektmedarbeider i Setesdal Regionråd. Fra 1. september 2012 var han helsesjef i Valle og Bykle. Han hadde før dette jobbet i fem år i Valle kommune som psykisk helsearbeider og konstituert leiar for helseavdelinga og sju år ved Ullevål sykehus. Høsten 2017 ble det kjent at han skulle gå av som helsesjef og leder for helsesamarbeidet mellom Valle og Bykle fra årsskiftet 2017/2018. Han skulle da gå over i stilling som leder for kommunikasjonsavdelingen i Bykle kommune.

Høsten 2011 ble han valgt inn i Valle kommunestyre for Valle Høgre. Han ble da valgt til varaordfører. Men fra 1. september 2012 begynte han i jobb som felles helsesjef for Bykle og Valle, og han søkte da fritak for vervet som varaordfører og verv som fulgte med dette. Nina S. Johnsen ble valgt til ny varaordfører etter ham.[1]

På fritiden er Frode Verpe engasjert i frivillig arbeid, blant annet som fotballtrener i Valle IL.[2]

Referanser[rediger]