Egil Ramse

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Egil RamseSymbol unrelated.svg
Født: 17. desember 1961 (58 år)

Egil Ramse (født 17. desember 1961) er ambulansearbeider i Evje Ambulanse. Han er bosatt i Tingbergheia bustadfelt i Evje. Foreldrene er John Ramse og Liv Ramse.

Egil var et stort idrettstalent i ungdomstiden. Han var like god på ski som i fotball. I de senere år er han også blitt sykkelentusiast. Fysisk var, og er, han meget sterk. På fotballbanen var han en ledertype med blikk for spillet. Han var først forsvarsspiller og senere midtbanespiller. Egil hadde en enorm skuddstyrke, noe han fremdeles kan finne på å vise frem når han spiller på veteranlaget. Han har spilt fotball for Otra IL i alle år, fra lilleputt tidlig på 1970-tallet til veteranlaget i 2014. Sammen med Ricky Smeland er han Otra ILs mest trofaste fotballspiller – med over 40 år sammenhengende i klubben.

Egil Ramse har vært trener for aldersbestemte fotballag i Otra i en årrekke etter at karrieren på A-laget tok slutt, først utover på 1990-tallet og igjen i siste halvdel av 2000-tallet og fram til 2013. Han var trener for A-laget i 1993 og 2000. Han har også hatt verv i andre grupper i Otra IL, blant annet i skigruppa.

Heder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]

Æresprisen til Egil - artikkel på otrail.no