Naturligvis - Landbrukets Dag

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Fra Naturligvis - Landbrukets dag 15. august 2010.

Naturligvis (tidligere Landbrukets Dag) er en messe og en årlig møteplass på Evjemoen i Evje og Hornnes kommune for mennesker fra bygd og by, og en mønstring av landbruk, bygdekultur og opplevelser på Agder.

Høsten 2008 gikk eierskapet og ansvaret for messa over til den nystartede foreningen Foreningen Landbrukets Dag SA. Foreningen har 25 landbruks- og bygdetilknyttede lag og foreninger fra hele Agder. Alle kommunene i begge Agder-fylkene har representanter fra en eller flere medlemsorganisasjoner. Det er fra 2009 igangsatt et utviklingsprosjekt hvor hovedmålet er å profilere næringer innen landbruk, matkultur, bygdenæringer, landbruksbasert reiseliv og opplevelser på Agder. Hovedvirksomheten er imidlertid å videreføre landbruksmessa på Evjemoen, men fra 2009 under nytt navn; NATURLIGVIS.

I mars 2017 skrev Landbrukets Dag SA ved styreleder Ole Magne Omdal under en kontrakt med Evjemoen Næringspark, som sikret at de da 23 eierorganisasjonene skulle ha messen NATURLIGVIS på Evjemoen i minst fem år til.

Ole Magne Omdal var styreleder til mars 2017. Da overtok Asgeir Pollestad styreledervervet. I september 2017 ble det klart at daglig leder Øyvind Nese skulle slutte i stillingen ved årsskiftet, som følge av økonomiske innstramminger.

Styret fra 2018: Torbjørn Helle (Konsmo), Bjørn Ropstad (Hornnes), Inger Liv Røyter Thoresen (Hægeland) og Margit Dale (Valle). Varamedlemmer: Tarald Myrum (Valle) og Marianne Goderstad (Tvedestrand).

Se også[rediger]

Kilder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]

Naturligvis.no