Brukardiskusjon:Geir Daasvatn

Frå Setesdalswiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen!

Hei, Geir Daasvatn, og velkommen til Setesdalswiki.

Velkommen

Vi håper du vil ha nytte av det du finner Setesdalswikien. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


--Harald Haugland (diskusjon) 24. sep 2012 kl. 11:30 (CEST)

Takk for flott jobb

Det har vore ei glede å fylgje med på det du har gjort på Setesdalswiki i dag. Takk for ein flott jobb. No i kveld fiksa du namnet til Jan Sverre Jensen. I skattelistene heiter han det som Setesdalswiki brukar, og det er bare på sidene til Otra IL at ein finn den forma du vil ha. Så eg går for at vi fylgjer skattelistene. Evt. kan vi skrive at i laget får namnet hans ofte den forma du nyttar. Kva synest du? Mvh --Harald Haugland (diskusjon) 27. jul. 2014 kl. 22:46 (CEST)

Dobbelkategorisering

Ettersom «Vatn i Evje og Hornnes» er ein kategori under Evje og Hornnes, treng vi ikkje å ha begge kategoriane, slik du har gjort på f.eks. Bjørndalsvatnet. Vi bøt bruke den lågaste kategorien, så når vi har kategorien «Vatn i Evje og Hornnes», vert det dobbelkategorisering å bruke «Evje og Hornnes» i tillegg. Eg er svært imponert av jobben du gjer med å dele stoff med lesarane. --Harald Haugland (diskusjon) 10. aug. 2014 kl. 11:06 (CEST)

Takk

Takk for artikkelen om Ingvard Østerhus, den har jeg hatt lyst på lenge. --Harald Haugland (diskusjon) 19. nov. 2014 kl. 10:22 (CET)

Bare hyggelig det, Harald :) Hadde et bilde av ham fra tidligere i høst, og fant noen opplysninger i bygdeboka for Evje og Hornnes, så det blei ikke så verst. Så kan jeg fylle på med litt mer senere. Tror bl.a. at Ingvard er engasjert i en del ulikt arbeid i pensjonistforeninga. Ser for øvrig at du har laget to artikler om Åsta Østerhus. De vil du kanskje slå sammen? Ha en fin dag! --Geir Daasvatn (diskusjon) 19. nov. 2014 kl. 10:46 (CET)

Arnstein

Jeg har laget en egen kategori for Arnstein, det er bedre at artiklene kategoriseres der, slik som at vi har en egen kategori for Jol i Setesdal. Da kan også bildene ligge der og ikke i Evje og Hornnes i bokhyllen, for kategorien Arnsten blir en underkategori av Evje og Hornnes i bokhyllen. Det er en flott jobb du gjør med å legge inn disse artiklene. --Harald Haugland (diskusjon) 7. feb. 2015 kl. 13:40 (CET)

Ja, så du hadde laget en kategori der. Enig i at det er greiere å kategorisere artiklene slik. Du er eksperten!--Geir Daasvatn (diskusjon) 7. feb. 2015 kl. 15:50 (CET)

Kart

Du fikk til å legge inn kart. Litjørna ble bra. :-) --Harald Haugland (diskusjon) 25. jun. 2015 kl. 23:43 (CEST)

Ja har lagt inn kart i endel artikler de siste dagene. Funker greit. Skal prøve å legge inn kart også i de øvrige artiklene der det mangler etter hvert...--Geir Daasvatn (diskusjon) 25. jun. 2015 kl. 23:48 (CEST)

Vi burde hatt en liker-funksjon

Det er morsomt å følge med på artiklene du oppretter. Takk for Jørgen Lien og spesielt takk for bildet av ham. --Harald Haugland (diskusjon) 6. jul. 2015 kl. 11:35 (CEST)

Bare hyggelig, Harald. Jeg er ganske ofte en tur ute i skog og mark, eller i nærområdet. Da kan jeg like gjerne ta et bilde eller to fra de plassene jeg er forbi. Med litt søking på Internett eller i andre kilder, og endel kjennskap til lokalmiljøet, blir det fort stoff til en liten artikkel eller to. --Geir Daasvatn (diskusjon) 6. jul. 2015 kl. 18:00 (CEST)

Mona Nylin

Hey Geir,

Jag ser du har skrivit om mig, tack!

Men årtal för cd Hela vägen hem sa vara 2018. Jag släpper den i år.

Jättebra om du går in och ändrar på det. Jag försökte men ändringen lagrades inte.

Mvh Mona Nylin Mona Nylin (diskusjon) 17. apr. 2018 kl. 14:12 (CEST)

Mona Nylin

Hey Geir,

Jag ser du har skrivit om mig, tack!

Men årtal för cd Hela vägen hem sa vara 2018. Jag släpper den i år.

Jättebra om du går in och ändrar på det. Jag försökte men ändringen lagrades inte.

Mvh Mona Nylin Mona Nylin (diskusjon) 17. apr. 2018 kl. 14:12 (CEST)

Mona Nylin

Hey Geir,

Jag ser du har skrivit om mig, tack!

Men årtal för cd Hela vägen hem sa vara 2018. Jag släpper den i år.

Jättebra om du går in och ändrar på det. Jag försökte men ändringen lagrades inte.

Mvh Mona Nylin Mona Nylin (diskusjon) 17. apr. 2018 kl. 14:12 (CEST)

Evje stadion

Takk for den flotte artikkelen om Evje stadion (artikkel). Å få slike grundige artiklar er gull verd. --Harald Haugland (diskusjon) 8. jan. 2019 kl. 10:57 (CET)

Norgeskart

Kan du legge inn lenke til Norgeskart i artikkelen om Furebuvatn? --Harald Haugland (diskusjon) 11. jan. 2019 kl. 13:29 (CET)

Kan du bruke det sånn jeg har gjort det nå? --Geir Daasvatn (diskusjon) 11. jan. 2019 kl. 13:49 (CET)
Ja, takk! Akkurat slik ☺ --Harald Haugland (diskusjon) 11. jan. 2019 kl. 13:52 (CET)

Jol i Setesdal

Hei, jeg er egentlig langt fra ferdig med de skriftene, vil du heller overta? Siri J (diskusjon) 14. feb. 2019 kl. 16:09 (CET)

P.S. Har slettet tre bilder som var omtrent like de du la inn på samme sider etterpå, dersom det er fler som bør slettes håper jeg du sier i fra. Siri J (diskusjon) 14. feb. 2019 kl. 16:14 (CET)
Nei, langt ifra Siri! Jeg bare hadde tilgang til alle årgangene av Jol i Setesdal, og tenkte jeg kunne skanne og legge inn bilde av framsida. Bare fortsett med jobben, du. Det var ikke meningen å forstyrre dine planer. Beklager hvis jeg har gjort det, isåfall :) --Geir Daasvatn (diskusjon) 15. feb. 2019 kl. 06:11 (CET)

Ubrukte bilder

Hei Geir, under opprydning ser jeg at du har ganske mange bilder som ikke er lagt inn i noen artikkel. Kan du ta en runde så denne siden kan krympe? Siri J (diskusjon) 27. jan. 2021 kl. 21:31 (CET)

Jeg ser det i hovedsak er portrettbilder som har vært i bruk tidligere. Jeg fjernet disse fra artiklene de hørte hjemme i da vi hadde den diskusjonen med Datatilsynet om lovligheten av å publisere personopplysninger. Heldigvis endte den diskusjonen greit for vår del. Men jeg føler ikke for å legge bildene inn igjen. Jeg skal gå gjennom og slette alle sammen, hvis jeg får det til. Ellers kan sikkert Harald hjelpe meg :) Beste hilsen Geir
Hei igjen, Siri! Nå har jeg gått gjennom bildene mine som ikke ligger inne i en artikkel på nytt. I samråd med Harald vil portrettbildene bli liggende inntil videre, i fall det på et senere tidspunkt skulle bli aktuelt å legge dem inn igjen i artiklene der de hører hjemme. De øvrige bildene har jeg slettet :) --Geir Daasvatn (diskusjon) 11. aug. 2022 kl. 07:41 (CEST)

Brutte omdirigeringer

Hei, husk å fikse omdirigeringene som eksisterer når du flytter rundt på veier og slikt. Siri J (diskusjon) 20. jan. 2022 kl. 18:41 (CET)

Jeg skal prøve å se etter, Siri :)

Plakat som artikkelinnhold

Hei Geir, ser at du ofte bare legger inn et bilde som eneste artikkelinnhold ved arrangementer, det gjør det bortimot umulig å søke opp/lenke til artister eller deltagere. Kan du ta en runde og rette opp? Siri J (diskusjon) 10. aug. 2022 kl. 13:10 (CEST)

Ja, har nok ikke tenkt på det... Hva er det jeg bør gjøre, tenker du?? Skrive inn det som står på plakaten (programmet) i selve artikkelteksten? --Geir Daasvatn (diskusjon) 10. aug. 2022 kl. 15:38 (CEST)
Nå har jeg lagt inn programmet i den siste artikkelen, om Rekordfestivalen. Er det sånn du mener det bør være?? --Geir Daasvatn (diskusjon) 10. aug. 2022 kl. 15:50 (CEST)
Nå har jeg gått gjennom mine innlegg de siste par måneder, og skrevet inn programmet på de arrangementene der det var naturlig. --Geir Daasvatn (diskusjon) 10. aug. 2022 kl. 22:08 (CEST)

Epostadresse

Hei. Epostadressen din registrert her er ikke gyldig. Feilmelding: Recipient address rejected: undeliverable address: Access denied. Administrator Helge Haugland (diskusjon) 2. sep. 2022 kl. 18:40 (CEST)

Nå har jeg fått endret E-postadressen --Geir Daasvatn (diskusjon) 2. sep. 2022 kl. 19:40 (CEST)