OpplevEvje

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Hovedlogo OE.jpg
Leif Jørgen Versland 12. januar 2018.

OpplevEvje er et privat foretak (AS), med siktemål å markedsføre Evje og Hornnes bedre for omverdenen, spesielt på nett, og samtidig få bedriftene i bygda til å jobbe bedre sammen for å styrke og utvikle Evje som merkevare. Den bakenforliggende tanken er å bidra til større aktivitet og verdiskapning for alle i kommunen. Prosjektet ble satt i gang og finansiert av daværende butikksjef Leif Jørgen VerslandEuropris Evje vinteren 2017/2018. Han var også daglig leder og styreleder fra oppstarten til sommeren 2019. Da overtok Geir Daasvatn som daglig leder, og fra oktober 2019 også som styreleder.

Plattform[rediger]

Markedsføringen skjer via en felles digital plattform kalt OpplevEvje. Det er en egen nettside for prosjektet, OpplevEvje.no, Facebookside og Instagramkonto. Tanken i starten var også å produsere en app som skulle være knyttet opp mot kundens mobiltelefon. Det prosjektet er foreløpig lagt på is.

Målgruppe[rediger]

Prosjektet er rettet mot alle næringsdrivende i kommunen og regionen. Lokale arrangører av arrangementer, lokale organisasjoner og regionale attraksjoner og reiselivsmål er også aktuelle samarbeidspartnere. Tanken er å tilby et felles markedsføringsopplegg på digitale medier. Ved hjelp av større synlighet, kryssmarkedsføring, videopresentasjoner, fotografier, direkte kundekontakt og andre metoder ønsker OpplevEvje å tilby en bedre markedsføring for næringsdrivende i bygda til en lavere pris.

Medarbeidere[rediger]

Ved siden av initiativtaker Leif Jørgen Versland medvirket Jon Gunnar Kjetså i prosjektet i oppstartsfasen. Han bidrog blant annet med film og markedsføring. Geir Daasvatn er med som freelance fotograf og skribent, og fra sommeren/høsten 2019 også som daglig leder og styreleder. Inge Fredriksen er konsulent, med spesielt ansvar for datatekniske løsninger. Veronica Versland har ansvar for Instagram-kontoen.

Kilder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]