OpplevEvje

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Hovedlogo OE.jpg
Leif Jørgen Versland 12. januar 2018.

OpplevEvje er et prosjekt, med siktemål å markedsføre Evje og Hornnes bedre for omverdenen, spesielt på nett, og samtidig få bedriftene i bygda til å jobbe bedre sammen for å styrke og utvikle Evje som merkevare. Den bakenforliggende tanken er å bidra til større aktivitet og verdiskapning for alle i kommunen. Prosjektet er satt i gang og foreløpig finansiert av butikksjef Leif Jørgen VerslandEuropris Evje. Det er etablert et aksjeselskap (AS) som prosjektet drives gjennom.

Plattform[rediger]

Markedsføringen skjer via en felles digital plattform kalt OpplevEvje. Det er en egen nettside for prosjektet, OpplevEvje.no, Facebookside, Instagramkonto og etter hvert også en app som knyttes opp mot kundens mobiltelefon.

Målgruppe[rediger]

Prosjektet er rettet mot alle næringsdrivende i kommunen og regionen. Lokale arrangører av arrangementer, lokale organisasjoner og regionale attraksjoner og reiselivsmål er også aktuelle samarbeidspartnere. Tanken er å tilby et felles markedsføringsopplegg på digitale medier. Ved hjelp av større synlighet, kryssmarkedsføring, videopresentasjoner, fotografier, direkte kundekontakt og andre metoder ønsker OpplevEvje å tilby en bedre markedsføring for næringsdrivende i bygda til en lavere pris.

Medarbeidere[rediger]

Jon Gunnar Kjetså 23. oktober 2012.

Ved siden av initiativtaker Leif Jørgen Versland medvirker Jon Gunnar Kjetså i prosjektet. Han skal bidra blant annet med film og markedsføring. Geir Daasvatn bidrar som freelance fotograf og skribent. Inge Fredriksen var konsulent i oppstartsfasen, med spesielt ansvar for datatekniske løsninger, men er nå gått ut av prosjektet.

Videre planer[rediger]

Kilder[rediger]

  • Utkast til forretningsplan for OpplevEvje, datert 29. januar 2018

Eksterne lenker[rediger]