Olav Grendstad

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Olav GrendstadSymbol unrelated.svg
Født: 5. mai 1965 (56 år)

Olav Grendstad (født 5. mai 1965) er skuespiller og regissør innen revy og teater. Han har jobbet frilans siden 1995 og tar på seg små og store oppdrag som underholder og konferanseleder. Han er teatersjef og instruktør for Friteateret og Friteaterskolen, og har mange oppdrag lokalt på Agder innen regi, konferansiering, konferansestunt, barneteater. Med barneteateret Friteateret viste han forestillingen «De tre late herremenn» 7. til 9. april.

Han jobber for tiden med å dokumentere fylkesgrensen mellom Aust-Agder og Vest-Agder og følger den fra fjellet til havet. Rapport fra dette arbeidet finnes på en blogg han skriver om prosjektet (se eksterne lenker). Olav Grendstad kommer gjerne rundt med sitt fylkesgrenseforedrag, som han tidligere med suksess har holdt for bl.a. Vest-Agder fylkesting, fellesmøte for formannskapene i Kristiansand og Arendal og «Lokale kartdager».

Som regissør har Olav Grendstad hatt oppdrag for blant andre Hovdenrevyen -99, -04, -07, -09 og -10, Bygland Dramatiske Selskaps revy -02, Høvågrevyen, Birkelandsrevyen og Øvrebørevyen. 5. mai 2011 deltok han på Setesdalskonferansen 2011.

I 2020/2021 flyttet Olav til Bygland. Han åpnet kulturkafeen Stoga ByglandPrestneset 21. juni 2021 sammen med Harde Johannessen og datteren Sofie Grendstad Takvam. Han driver også nettstedet Egden sammen med Åsmund Åmdal.

Kilder[rediger]

Eksterne lenker[rediger]