Liv Hansen

Frå Setesdalswiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Liv HansenSymbol unrelated.svg
Liv Hansen.JPG
Født: 13. oktober 1956 (67 år)

Liv Hansen (født 13. oktober 1956) er daglig leder i Nor-Dan Båtbyggeri AS på Evje. Hun har utdanning innen regnskap og økonomi og har jobbet med dette både i privat næringsliv og i det offentlige. I fem år var hun økonomisk rådgiver ved sosialkontoret i Evje og Hornnes kommune.

Hun har også vært medeier i og drevet Nautic Marine as i Mandal.

I sin fritid har Liv Hansen har vært speiderleder i KFUK i mange år. Allerede mens hun gikk på skole i Kristiansand var Liv Hansen styremedlem i Kristiansand Unge Høyre og hun har hatt mange verv som følge av sitt engasjement i Høyre. Hun har blant annet vært styremedlem i det kommunale selskapet Evje Utvikling. Som næringslivsleder har hun bak seg flere år som både styremedlem og leder i Setesdal Bedriftshelsetjeneste. Hun er også styremedlem i Nidelv International ASA

Men det er nok innen idrett hun har vært mest engasjert på fritiden. Hun har vært leder i handballgruppa til Otra IL, medlem i hovedstyret til Otra IL, styremedlem i Otrahallen, styremedlem i Idrettens Kontaktutvalg/Idrettsrådet og hatt flere år som styremedlem i Aust Agder Idrettskrets.

Liv Hansen har også deltatt i ryttersporten i 20 år, både som styremedlem og leder i Nedre Setesdal Rideklubb, og som styremedlem og leder i Aust Agder Rytterkrets. Hun er medlem i grenutvalget for feltritt og andre komiteer i Norges Rytterforbund, teknisk delegert ved feltrittstevner, dommer ved sprangstevner og hobbyrytter.

Kilde