Daniel Baffoe

Frå Setesdalswiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Daniel BaffoeSymbol unrelated.svg
Daniel Baffoe.jpg
Født: 18. mars 1982 (41 år)

Daniel Baffoe (født 18. mars 1982 i Ghana) er en lege som har hatt vikartjeneste i Valle i flere perioder etter at han først var turnuskandidat i kommunen i 2008. Han vokste opp i Oslo og studerte på Universitetet i Debrecen i Ungarn. Turnustjenesten på sykehus hadde han i Skien i 2007 og 2008. Etter at han var ferdig med turnustjenesten i februar 2009, var han et år som lege på Rjukan sykehus. Det var siviltjeneste, og han hadde den på kirurgisk avdeling. Deretter har han jobbet på Aker sykehus i vikariater, og derfor har han hatt mulighet til å komme tilbake i til Valle når kommunen har trengt vikar.

Utenom sin tjeneste som lege har han hatt et engasjement for Fattighuset i Oslo siden januar 2010. Der har han hatt et legekontor hvor folk kan komme og få gratis legehjelp. De har en nettside for det. Siden har han også startet et nytt prosjekt. Det heter www.charitytube.com og er en samleside hvor veldedighetsorganisasjoner kan laste opp videoer, og så kan folk som ønsker å gi penger, ta kontakt med dem.

I Valle Radio 21. september 2011 fortalte han at han i slutten av september 2011 reiser til Ghana for å jobbe tre måneder på et sykehus i byen hvor hans mor kommer fra. Det er et offentlig sykehus som ble startet av nonner og dekker en region med 40-50.000 mennesker.