Wenche Tangene

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Wenche TangeneSymbol unrelated.svg
Wenche Tangene.jpg
Født: 23. desember 1963 (55 år)

Wenche Marie Logn Tangene (født 23. desember 1963) driver Tangene Consult som ble etablert i 2006. Hun er utdannet cand.jur. fra Universitetet i Oslo og har kompetanse og erfaring innen offentlig forvaltning med vekt på helse- og sosialsektoren. Hun er tidligere Pasientombud i Telemark. Hun har også vært leder for Region Sør i Redningsselskapet.

Wenche Tangene har jobbet med konflikthåndtering og kommunikasjon. Hun har undervist fagpersonell, brukerorganisasjoner, samt høgskolestudenter i helse- og sosialrettslige emner, etikk, samt forvaltningsrett. Hun har også hatt utrednings- og kartleggingsoppdrag og har erfaring fra arbeid i humanitære organisasjoner.

Før hun etablerte eget konsulentfirma, jobbet hun i Teamconsulting AS som rådgiver, blant annet med lederutvikling for ledere i små og mellomstore bedrifter.

Hun var ansatt i 50 prosent stilling i Setesdal Regionråd for å koordinere regionen sin tunge satsing innenfor Helseprosjekt Setesdal, men fra 1. september 2011 ble stillingen utvidet til 100 prosent. Hun bor på Sandøya utenfor Brevik i Porsgrunn kommune.

Eksterne lenker[rediger]