Setesdalswiki:Såpekasse/Arkiv 2009

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
< Setesdalswiki:Såpekasse
Hopp til: navigasjon, søk

Arkivert fra Såpekassen --Helland (diskusjon) 5. sep. 2014 kl. 21:20 (CEST)


3. person

Artikler i Setesdalswiki skrives i 3. person. Det vil si at vi ikke omtaler bedrifter eller folk med jeg eller vi, selv om det handler om bedriften du jobber i eller om deg selv. --Harald Haugland 30. apr 2009 kl. 20:35 (UTC)

Konsert med Nobodies

Hei.

Dette startet med at noen var på barne-konsert med NOBODIES i Randesund. Det var kjempemoro og de tenkte at dette måtte de få til på Evje og. Nobodies er et rocke band som skaper liv og røre og får med seg publikum, for mer info gå inn på http://www.nobodies.no/.

Ettersom det kan huskes så har det ikke vært konsert på Evje siden Jannicke var her og skaut med signalpistol i taket i garderoben.. Det var noe som satte seg i minnet. Tenk å kunne gi barna i Evje og omegn en lignende opplevelse.. , kanskje ikke det med å skyte i taket da, men som de opplevde i Randesund, kjempe konsert og elleville unger. Ungene kom seg opp på scenen og fikk synge i mic'en og det var bare helt supert. Tenk det, et rockeband som er omgitt av hoppende gale barn,.. Fantastisk!


Opplegget går ut på at det trengs litt flere sponsorer så de kan få til denne GRATIS barne-og ungdoms konserten opp til 18 år uten for stort tap. Men de vil gjerne takker alle som har betalt inn til nå:

MØTEPLASSEN V/GRY OG BJØRN, NYE TOP MATSENTER, EVJE OG HORNNES SPAREBANK, EVJE ELEKTROSERVICE A/S, KNUT NESET, TOVE METTE’S SPA SALONG, RANDI SALONG ANS, KUNST- OG HÅNDVERKSGRUPPA I EVJE, EVJE TRAFIKKSENTER A/S, A&O LANGELAND EURONICS, LANTZ AUTO A/S, NORDGAARD TRANSPORT AS, RUNE SMELAND, NILS THOMAS HANNAAS, SKOGFRAKT, JARLE BRANDSDAL, BRANDSDAL SAG, JOHN T HAUGEN, SETESDALTRYKK, LIV LISLEVAND, KONKURRENTEN.NO, AGDER TRAFIKKSKULE KJELL REIDAR SØMME, BRØDRENE HANNÅS, FELLESKJØPET, LARS KILE, BILLIGBUDET

Blir det penger til overs så går de til en konsert til neste år. De håper de kan få det til å bli et fast innslag med en konsert for barn og ungdom heretter. Det blir salg av pølser og brus i pausen, og kanskje en og annen autograf kan skaffes. Denne konserten blir fredag 7. august under landskytterstevnet. Klokkeslett for denne konserten er kl 18.00. Denne konserten har ingenting med landskytterstevnet å gjøre men tenk for en markedsføring av Evje og Setesdalen. Det blir spredt til det ganske land via skytterene som forhåpentligvis vil at sine barn skal få oppleve denne konserten. Dette må være et supert tilbud at det skjer litt for barna som er med sine foreldre som er å skyter. Men det viktigste er barn og ungdom i Evje og Hornnes og de omliggende kommunene.

Det blir og konsert etter barnekonserten med 20 års aldersgrense, alle rettigheter og salg av bakt potet med tilbehør utpå kvelden. Nobodies begynner å spille kl 23.00. Dørene åpner kl 21.00

Det er Pieter og Tove Mette Ghering som står i bresjen for dette men har Olaug og Kevin Bratteli som gode medhjelpere. Vi får med oss flere etter som tiden går, regner med at Gry Elverum stiller opp som et rivjern, og pisker Bjørn Senum rundt der det trengs, men det er enda litt tidlig for detaljene, men dugnadsfolk skal de alltids få tak i. De må ha inn folk som kan stå i døra, de må ha betjening og vakter. Ellers ligger det helt til rette på Mannskapsmessa hos Stein Uleberg, som er så sporty og lar de få låne lokalene gratis.--Tove Mette 1. jun 2009 kl. 20:32 (UTC)

One man show?

Da vi var på Setesdalskonferansen 2009 fikk jeg ansvar for å prøve å få i gang setesdalswiki. Jeg hadde mulighet til å få det til ganske raskt, uten noen byråkratiske runder. Nå har den vært i gang i tre uker, og det er nesten 100 artikler. Av disse er de aller fleste skrevet av meg. Takk til Knut På Bø og Tove Mette som sammen med Helland også har bidratt.

Skal man komme videre, bør flere bidra og skrive, ikke bare om sin bedrift, men om alt som rører seg i Setesdal. Kulturliv, natur, folk, politikk, om siden skal bli det man så for seg da man applauderte det hele i gang, så må nok flere på banen. Det eneste som kreves er at man registrerer seg. Når mange skriver, blir det interessant for flere å gå inn og se om det er noe nytt. Så vil det vokse etter hvert. --Harald Haugland 18. mai 2009 kl. 14:36 (UTC)

Road Runners Norgestreff på Evjemoen

Nå i disse dager jobbes det for fullt i Road Runners Mc for å få til Norgestreffet 2009Evjemoen i Pinsehelga. Dette er et stort arrangement som krever mange timers dugnad. Samtidig er det veldig moro at Road Runners kan få til dette og tilføre 2-3000 mc entusiaster til bygda. Hele bygda vil nok merke at det koker med sykler og skinnkledde mennesker. Det er bestillt sol og varme dager og håper at bestillingen blir hørt. DETTE BLIR MORO!! --Tove Mette 20. mai 2009 kl. 11:26 (UTC)

Jeg ser at de har egen hjemmeside og at moisund.com er nyhetspartner. Her er lenka: http://www.rrmc.no/nt2009/default.asp --Harald Haugland 20. mai 2009 kl. 12:08 (UTC)

21 Mai stillte over 100 Mc entusiaster opp på Evjemoen for info angående treffet. Det er et flott annlegg som skal tas i bruk og det er et stort pluss at der er mange toalett bygg og et stort dusj bygg. Hver gruppe fikk sin info og alt ser ut til å være i rute. Det ble og prøvesmaking på noe av menyen som skal være på treffet og det ble godkjent med stor G, det manglet bare tyttebær.( tyttebær blir selvfølgelig tilbehør på treffet) Wenche Kallhovd har vært i skogen på tyttebærjakt, og Setesdal Mat har ansvaret for treff menyen. NÅ er de i gang, Road Runners og alle de frivillige.--Tove Mette 21. mai 2009 kl. 09:29 (UTC)

Det har vært masse dugnad med masse hannkjønn som har stillt opp.. Men Lørdag satses det på at alle de hjemmearbeidende og bortearbeidende hokjønnene kommer og tar i et tak for dette fantastiske treffet som kommer til å gjøre Evje og Hornnes enda mere kjent på kartet.. Det er noen som har kjent på kroppen at det finns muskler som man aldri hadde trodd fantes i kroppen og der kommer sikkert flere av de... MEN dette er moro og enda mer moro skal det bli når alt er oppe og går og folk strømmer til og alle er glade og får høre masse bra musikk.. Et fantastisk fellesskap det er det det er!!--Tove Mette 22. mai 2009 kl. 20:23 (UTC)


I dag kom det siste teltet opp, border og stoler er ute. Barene er ferdige bortsett fra prikken på i'en, og nå er det bare å vente på at det skal fylles opp fra CB bilene. Noen detaljer er enda ikke på plass men det er ikke lenge til det og er det og MC folket kan strømme på. Dette blir garantert moro og det er en super gjeng som samarbeider veldig bra.--Tove Mette 23. mai 2009 kl. 16:26 (UTC)

Nå er det over og alle Road Runnere er utslitte og glade. Dette har vært et supert treff!! Gå inn på http://www.rrmc.no/nt2009/default.asp --Tove Mette 2. jun 2009 kl. 10:24 (UTC)

Artikkel nr. 100

Artikkel nr. 100 ble Tarjei Haugen som jeg nettopp skrev. --Harald Haugland 20. mai 2009 kl. 12:18 (UTC)

Ny versjon

Setesdalswiki er oppgradert. Nå brukes Mediawiki 1.15.0. —Helland 16. jun 2009 kl. 14:30 (UTC)

Stilt i ferien

Det har vore stilt i ferien, tre veker på tur utan særleg god tilgang til datamaskin. Men no får vi sjå til å skrive litt att. --Harald Haugland 10. jul 2009 kl. 21:28 (UTC)