Setesdalstrykk

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Helge Stokkeland til høyre, sammen med Lisbeth Fossdal og Knut På Bø i Setesdalstrykk. Lisbeth har sluttet og er i dag daglig leder av Frivillighetssentralen i Bygland. Foto:Setesdølen.

Setesdalstrykk er et trykkeri som nå holder til på Evje. Trykkeriet ble opprettet på Bygland i 1974 som trykkeri for Setesdølen og holdt til der til 2007. Bedriften eies av Knut På Bø, som er daglig leder, og Helge Stokkeland, som er styreleder og trykker. Reidun Åvitsland er ansatt som grafisk designer. Per Lunden tar seg av salg av klær. Sammen med Øystein Moi og Odd Helge Liestøl, som driver Moisund.com - Bygdeblad for dalstroka innanfor har de startet en avis, moisund-avis.com, i første omgang med et nummer månedlig.

Setesdalstrykks intensjon er å være et komplett grafisk senter i Agderfylkene. Bedriften har ansatte med lang erfaring og utdanning i de grafiske fagområdene, og har arbeidet med grafisk design og produksjon av trykksaker i mer enn 35 år. Setesdalstrykk hjelper til med grafisk design, originalproduksjon, trykk og ferdiggjøring og kan bidra i hele prosessen fra idé til ferdig trykksak levert til kunder. Bedriften selger også arbeidsklær fra Blåkläder samt profileringsklær fra flere andre leverandører.

Sommeren 2009 startet Setesdalstrykk sammen med redaksjonen i moisund.com papiravisen moisund-avis.com. Foreløpig som gratis månedsmagasin (avis) frem til nyttårsskiftet.

Bildekor og tekstiltrykk[rediger]

I tillegg leverer Setesdalstrykk bildekor og skilting på førsteklasses folie med lang levetid. Både tekst og logoer leveres i en farge eller fullfarge. Setesdalstrykk har også fullfargeplotter hvor man kan skrive ut fargebilder i store format og plakater.

Setesdalstrykk monterer folie både på biler og skiltunderlag og monterer skilt på vegg, fasader e.l. Setesdalstrykk produserer også tekstiltrykk og har et stort utval av tekstiler - alt fra arbeidstøy til fritidsklær så som capser, T-skjorter, tennisskjorter, collegensere, jakker, helårsjakker osv.

Profileringsmateriell og gaveartikler[rediger]

Etter at bedriften flyttet til Evje, kan Setesdalstrykk skaffe mengder av profileringsmateriell og gaveartikler, så som termoser, drikkeflasker, lykter, bagger, paraplyer, kopper, salt- og pepperkverner, håndklær, datatilbehør, vekkeklokker osv.

Eksterne lenker[rediger]