Olaf Engestøl jr

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Olaf Engestøl jrSymbol unrelated.svg
Olaf Engestøl jr..jpg
Født: 5. juli 1989 (31 år)

Olaf Engestøl jr. (født 5. juli 1989) er en politiker fra Iveland. Han ble valgt inn i Iveland kommunestyre i 2007 for Venstre, men meldte seg i løpet av perioden ut og fullførte perioden som uavhengig. Ved valget i 2011 stilte han for Iveland KrF som partiets ordførerkandidat.

I perioden fra 2009 til 2011 var han også med i Iveland menighetsråd, hvor han ble valgt til leder for Iveland menighets gudstjenesteutvalg, som skal tilpasse gudstjenestereformen til soknet. Han sitter også i levekårsutvalget i Iveland, et utvalg som behandler saker innen helse, oppvekst og kultur. Han er også medlem av utvalget for kulturskolen i Iveland.

Videregående skole tok Olaf Engestøl jr på Setesdal vidaregåande skule avdeling Hornnes i 2008. Deretter begynte han å studere på Universitetet i Agder. I 2011 fullfører han en bachelor i statsvitenskap med bredde økonomi og en i religion med bredde historie. Han har hatt sommerjobb på Setesdalsmuseet avdeling Evjemoen de siste fire årene. Utover det har han jobbet med skogsarbeid for Agder Skogeierlag.

Kilder[rediger]

Opplyst av Olaf Engestøl jr. i samtale med Harald Haugland.