Linda Rabbe Haugen

Frå Setesdalswiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Linda Rabbe HaugenSymbol confirmed.svg
Linda Rabbe Haugen.jpg
Født: 24. mars 1979 (45 år)

Linda Rabbe Haugen (født 24. mars 1979) er fra 2017 lærer på Søgne videregående skole. Hun var tidligere energirådgiver i Rejlers, et firma som kjøpte opp Agder Energi Nettkonsult, hvor hun jobbet fra august 2010. I jobben var typiske arbeidsoppgaver energieffektivisering for ulike byggeiere, energioppfølging og energimerking.

Linda Rabbe Haugen studerte på Universitetet i Agder Grimstad fra 2001 til 2004 og tok en bachelorgrad i energi og økonomi og utvidet den året etter med en bachelorgrad i konstruksjon. Deretter arbeidet hun som stikningsingeniør i Skanska, først som innkjøper og ansvarlig for MC completion på Ormen Lange MIC, deretter som KS-ansvarlig - og planlegger på veiutbygging - E18 Bommestad - Langåker. I januar 2008 begynte hun som senioringeniør i Agder Energi Produksjon hvor hun var senioringeniør i støttefunksjon rundt Agder Energi Produksjon sin gruppesentral til hun begynte som energirådgiver.

Linda Rabbe Haugen vokste opp i Valle, men bor nå i Harkmark i Mandal. Hun var en av flere som skrev på Energibloggen, en blogg om energiøkonomisering.

Eksterne lenker