Koriallverda

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Her er koret i Hornnes kyrkje den 3. desember 2006
Koriallverda i Hornnes kyrkje 19. september 2009.

Koriallverda var et kristent ungdomskor fra Evje og Hornnes kommune. Koret hadde ca 90 medlemmer i alderen 13 - 20 år på det meste. De kom for det meste fra Evje og Hornnes, men noen medlemmer kom også fra nabokommunene. Koret ble startet i november 2005, men i 2013 ble koret lagt ned. Bjørn Thore Aastveit var dirigent for koret det meste av tiden koret var i drift.

Den Norske Kirke i Evje og Hornnes drev koret, som i tillegg var medlem av barne- og ungdomsorganisasjonen Acta. Koriallverda hadde ukentlige øvelser. De ble holdt i 2010 i peisestua på Hornnes bedehus. Koret hadde minimum ett sangoppdrag i måneden, enten i lokalmiljøet eller andre steder på Sørlandet. Hver sommer var koret på en lengre turne i innland eller utland. Koriallverda sang mest gospel og lovsang, men hadde også innslag av andre sjangere.

Korets mål var å gi ungdom et godt, musikalsk og rusfritt miljø med fokus på kristen tro og verdier. Ungdommene skulle få mulighet til å prøve seg, utfolde seg og vokse seg trygg på sine evner og sin egen tro.

Utgivelser[rediger]