Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Håvard Tanche-Larsen KnutsenSymbol unrelated.svg
Håvard.jpg
Født: 30. juli 1992 (27 år)

Håvard Tanche-Larsen Knutsen (født: 30. juli 1992 i Stavanger) er sønn av Liv Helena-Bergljot Tanche-Larsen og Harald B. Knutsen. De første barneårene bodde han på Notodden, men i januar 1999 flyttet familien til Valle kommune. De bodde først på Flårenden, før de så flyttet til Rysstad. Sommeren 2009 kjøpte familien hus i Brokke og flyttet dit.

Han interesserer seg for musikk, idrett, fly og journalistikk. Fra 2008-2011 gikk han på videregående skole ved Kristiansand Katedralskole Gimle (KKG) hvor han gikk idrettslinja. Planen etter dette var å fullføre førstegangstjenesten, men på grunn av en kneskade (jumper's knee) ble han fritatt. Han søkte seg så til Universitetet i Stavanger (UiS) hvor han begynte å studere journalistikk.

Grunnen til at han gikk idrett i Kristiansand var fordi han hadde fått en anbefaling fra Agder fotballkrets at det var her han ville utvikle meg best som spiller. Håvard Tanche-Larsen Knutsen har trent med både Start og Viking, og han var fast spiller på kretslaget. Da han var i Kristiansand, spilte han i IK Våg. Etter første året måtte han trappe ned med fotball som toppidrett, derfor begynte han også en liten trenerkarriere. I ett år (2010/2011) var han fotballtrener for G13 i Donn.

Fra oktober 2011 til november 2012 var han nyhetsredaktør i Studentmediene i Stavanger. Sommeren 2012 hadde han også et åtte ukers sommervikariat i Fædrelandsvennen. Sommeren 2013 hadde han et vikariat i NRK Rogaland, og deretter fortsatte han å jobbe der som tilkallingsvikar ved siden av journalistikkstudiene. Etter at han var ferdig med journalistikkstudiene i 2014, fikk han fast jobb som digital redigerer/journalist hos Stavanger Aftenblad.

Kilde[rediger]