Ann Christin Jacob

Frå Setesdalswiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Ann Christin JacobSymbol confirmed.svg
Ann Christin Jacob.jpg
Født: 9. oktober 1964 (59 år)

Ann Christin Jacob (født 9. oktober 1964) vokste opp på Hamar. Hun kom til Aust-Agder (Arendal) da hun var 15, flyttet til Evje og gikk på Hornnes gymnas, kom til Rysstad i 1986. Hun var da gift med Knut Høgevold og fikk barna Kenneth Høgevold og Silje Høgevold sammen med ham.

Hun har utdanning fra mange skoler, blant annet HiA, UiA, NTNU, HiNT for å nevne noen. Utdannelsen består av blant annet engelsk, sosialantropologi og praktisk pedagogisk utdanning. Ann Christin Jacob har jobbet som lærer ved alle skolene i Valle kommune. Hun har også vært renholder i Hylestad barnehage, tilkallingsvikar påValle Bygdeheim og drevet kafé i idrettshallen i Valle. I 1995 ble hun ansatt på Setesdal vgs, avd. Valle, der hun underviste i norsk, engelsk og samfunnsfag og var avdelingsleder. Hun var ansatt som avdelingsleder på Elverum ungdomsskole fra 2013 til 2017, da hun ble rektor på Dypvåg skole i Tvedestrand.

Politisk engasjement

Ved valget i 2011 står Ann Christin Jacob på førsteplass på Venstre-lista i Valle 2011. Hun tok i 2010 initiativet til at Valle Venstre ble revitalisert etter å ha vært uten aktivitet i mange år, og det er første gang siden 1975 at partiet stiller liste i Valle. Selv sier hun at «hun har ingen politisk erfaring, men føler at alle borgere burde gjøre sin plikt en gang i løpet av livet. Derfor stiller jeg opp nå.»

Kilder