Ann Christin Jacob

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Ann Christin JacobSymbol unrelated.svg
Ann Christin Jacob.jpg
Født: 9. oktober 1964 (54 år)

Ann Christin Jacob (født 9. oktober 1964) vokste opp på Hamar. Hun kom til Aust-Agder (Arendal) da hun var 15, flyttet til Evje og gikk på Hornnes gymnas, kom til Rysstad i 1986.

Hun har utdanning fra mange skoler, blant annet HiA, UiA, NTNU, HiNT for å nevne noen. Utdannelsen består av blant annet engelsk, sosialantropologi og praktisk pedagogisk utdanning. Ann Christin Jacob har jobbet som lærer ved alle skolene i Valle kommune. Hun har også vært renholder i Hylestad barnehage, tilkallingsvikar påValle Bygdeheim og drevet kafé i idrettshallen i Valle. I 1995 ble hun ansatt på Setesdal vgs, avd. Valle, der hun underviste i norsk, engelsk og samfunnsfag og var avdelingsleder. Hun var ansatt som avdelingsleder på Elverum ungdomsskole fra 2013 til 2017, da hun ble rektor på Dypvåg skole i Tvedestrand.

Politisk engasjement[rediger]

Ved valget i 2011 står Ann Christin Jacob på førsteplass på Venstre-lista i Valle 2011. Hun tok i 2010 initiativet til at Valle Venstre ble revitalisert etter å ha vært uten aktivitet i mange år, og det er første gang siden 1975 at partiet stiller liste i Valle. Selv sier hun at «hun har ingen politisk erfaring, men føler at alle borgere burde gjøre sin plikt en gang i løpet av livet. Derfor stiller jeg opp nå.»

Kilder[rediger]