Sara Fosstvedt

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Sara FosstvedtSymbol unrelated.svg
Født: 30. august 1984 (35 år)

Sara Nydahl Fosstvedt (født 30. august 1984) er innehaver av Kongla Fosstvedt Bærekraftig Salg og Markedsføring i Porsgrunn. Sammen med Erlend Christoffersen har hun etablert klesmerket Age of Enlightenment (AoE). Hun har en bachelorgrad fra BI i markedskommunikasjon og merkevarebygging og en mastergrad fra Griffith University i Australia i markedsføring og kommunikasjon fra 2010.

Før hun begynte å studere, hadde hun jobbet halvannet år i GRIM Distribution som merkemanager for flere merker i Norge, Sverige og Danmark. Hun hadde også jobbet freelance for Just Cruzin Production som prosjektkoordinator og event-produsent. Etter studiene fortsatte hun med dette et halvt år. I januar 2012 begynte hun som selger for Friends Fairtrade. I desember 2013 grunnla hun så Age of Enlightenment på bakgrunn av en ide hun fikk i Ghana, hvor hun jobbet med å lære opp syersker i en mikrobedrift i markedsføring.

Age of Enlightenment kaller opp plaggene sine etter kjente kvinner og menn som har gjort en innsats for bærekraft, blant andre Eva Joly og Gro Harlem Brundtland.

9. april 2015 deltok hun på Setesdalskonferansen 2015 med foredraget Bærekraftig produksjon og etisk handel.

Kilder og eksterne lenker[rediger]