Marius Haaverstad Fjermeros

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Marius Haaverstad FjermerosSymbol confirmed.svg
Marius Haaverstad Fjermeros.jpg
Født: 22. april 1998 (23 år)

Marius Haaverstad Fjermeros (født 22 april 1998) er førstekonsulent i Bykle kommune fra juni 2020. Kona Rita Landås-Bryggeså flyttet med ham til Bykle.

Han har bachelorgrad i økonomi og administrasjon våren 2020 fra Universitetet i Agder, hvor han studerte sammen med Johannes Kjøstvedt. Mens han tok utdanningen, hadde Marius Haaverstad Fjermeros deltidsjobber i Vindbjart FK 2016-2017, som billettselger i IK Start 2016-2019, taxisjåfør hos Vennesla Taxi 2018-2019

Trivia[rediger]

SitatMarius har tidligere forsøkt å gjøre karriere som fotballspiller for Vindbjart FK, men karrieren fikk en brå slutt etter bare tre sesonger for Vindbjart junior 2 i 3 divisjon for gutter 19. Sesongen resulterte i 0 mål, og ett skudd i tverrliggeren, som spiss. Marius var som spillertype et stasjonært oppspillspunkt. I årene etter har Marius prøvd å slå gjennom i "Bondesligaen", og i diverse KRIK-turneringer, uten hell. Marius er "Die-hard" Liverpool-supporter, som alltid har støttet klubben, på tross av deres mange meritter de siste 50 årene.

Foruten dette har Marius prøvd seg på kjøp og salg av bruktbiler, uten hell da første kjøp endte i søksmål.

Marius står som eier av et flott bolig i Iveland, som han planlegger å trekke seg tilbake til, etter endt karriere. Huset ble kjøpt med en kombinasjon av studielån, og gevinst fra investeringer i Norwegian. Han har i de senere år vist seg å være en dyktig aksjespekulant, som deler ut gratis tips til sine nære.
Sitat
– Bruker:Setesdolen 25. mai 2020

Kilde[rediger]

  • Artikkel lagt inn på Setesdalswiki 25. mai 2020 av Bruker:Setesdolen