Erik Dale

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Erik DaleSymbol unrelated.svg
Erik Dale.jpg
Født: 23. mai 1966 (56 år)

Erik Øystein Dale (født 23. mai 1966) er rådgiver i Dale + Bang. Han er utdannet sykepleier og har vært personal- og organisasjonssjef i Maritime Tentech. Senere var han informasjonssjef i Aker Maritime i Kristiansand. Han har journalisterfaring og og har vært redaktør for flere intern-publikasjoner (web og papirutgaver). Han er også en attraktiv foredragsholder, både regionalt og nasjonalt innen temaene bedrifts- og organisasjonskultur, internkommunikasjon og endringsledelse.

Han har også erfaring som revyskuespiller, produsent, tekstforfatter og instruktør for en rekke revyforestillinger og som humorartist med deltagelse i nærmere 30 radio- og fjernsynsprogram (NRK, TV2 og TVNorge). Han har flere ganger vært programvert for og foredragsholder på Setesdalskonferansen og hans utfrodring på Setesdalskonferansen 2009 førte til at Setesdalswiki ble startet.

Relasjoner[rediger]

Erik Dale bor i Kristiansand. Han er styremedlem i Dale + Bang Reklame AS og Dale + Bang Holding AS. Han er også varamann til styret for Stiftelsen Kirkens Bymisjon i Kristiansand.

Eksterne lenker[rediger]