Cecilie Thunem-Saanum

Fra Setesdalswiki
Share/Save/Bookmark
Hopp til: navigasjon, søk
Cecilie Thunem-SaanumSymbol unrelated.svg
Cecilie Thunem-Saanum.jpg
Født: 26. mai 1972 (48 år)

Cecilie Thunem-Saanum (født 26. mai 1972) er fra Lillesand. Hun har hatt ulike lederstillinger knyttet til salg og markedsføring innen reiseliv og kultur. Hennes siste jobb før hun startet for seg selv, var som markedssjef på Rogaland Teater. Hun har også erfaring fra utlandet.

I 2004 etablerte hun sitt eget rådgivningsselskap CTS Setting i Stavanger, der hun blant annet tilbød trening og kurs i tidsbruk for bedrifter som ønsker å bedre kommunikasjon med kunder og kolleger. Både næringsliv, kulturliv og kommuner har benyttet hennes tjenester.

I 2010 ble hun kjent som Norges første kontornomade, et opplegg hvor hun får gratis kontorplass i ulike firmaer mot å gi råd når det passer slik. Hun sendte ut ideen på twitter, hvor hun bruker nicket CecilieTS, og fikk raskt respons. Den første var Christian Altmann, PR-rådgiver for Fundament Kommunikasjon i Kristiansand. Siden har hun vært en måned i en rekke firmaer. Cecilie Thunem-Saanum har base på Sørlandet, men har oppdrag i øst og i vest. På Setesdalskonferansen 2011 holdt hun foredraget Tidvis tidsbruk.

I 2012 bytta hun navn på firmaet til CecilieTS.no

CecilieTS.no[rediger]

Gjennom firmaet gir Cecilie Thunem-Saanum råd og holder foredrag for næringsliv, kommuner og organisasjoner om tidsbruk og kommunikasjon. Firmaet samarbeider med Scan One, en kompetansebedrift som bistår bedrifter og organisasjoner med idéutvikling, planlegging og gjennomføring av både sosiale og kompetansebyggende arrangement.

Hun kan leies på prosentbasis eller for å holde et foredrag innen for eksempel effektiv tidsbruk, effektiv kommunikasjon, tidsbruk og teknikk; Twitter spesielt, sosiale medier generelt, kommunikasjon; også i sosiale medier og presentasjonsteknikk.

Eksterne lenker[rediger]