Ronny Stavsholt

Frå Setesdalswiki
Versjonen frå 12. september 2018 kl. 20:59 av Harald Haugland (diskusjon | bidrag) (samtykke telefon 12. september 2018)
(skil) ← Eldre versjon | Siste versjonen (skil) | Nyare versjon → (skil)
Hopp til navigering Hopp til søk
Ronny StavsholtSymbol confirmed.svg
Ronny Stavsholt.jpg
Foto: Britta Lise Homme
Født: 11. januar 1959 (65 år)

Ronny Stavsholt (født 11. januar 1959 i Bø i Telemark) og bodde på Dalen til han var 8 år. Deretter flyttet han til Kristiansand og gikk på Kristiansand Handelsgymnas. Siden har han vært løsarbeider med mange jern i ilden. Han har vært kjøkkenmontør og drevet innen salg av kjøkken i mange år før han flyttet til Valle høsten 2007. Her var han i 2009 postbud i Valle, men fikk i 2010 jobb på Valle Modellverksted. Senere begynte han på Bykle Vindu. 9. februar 2018 fikk han fagbrev i trevare- og bygningsinnredningsfaget.

Fluefisker med Land Rover

Interessen for fluefiske førte ham til Valle, hvor han holdt kurs i dette for VAFA. Det ble også kurs i fluebinding, og etter hvert valgte han å flytte til kommunen. Han bor på Rygnestad.

Han er leder av Norsk Land Rover Klubb avdeling sør og sekretær i hovedstyret for Norsk Landroverklubb. Han sitter i styret for Norges Castingforbund. Han er nasjonal og internasjonal dommer i casting og fluekasting. Han er glad i å fiske og prøver å ta en tur og fiske i Finnmark årlig. Han har også vært på fisketur til Venezuela og etter å ha vært på en biltur til Sahara med en gammel folkevognbuss i 1978 og senere på tur i 2008 med en gjeng Landrover-eiere, kan han tenke seg å ta flere turer dit.

Ronny Stavsholt er programleder i Valle Radio. Han er også administrator for Valle Radio-gruppa på Facebook.

Eksterne lenker